18-05-2017


Efterlängtad sovmorgon för min del! Var i stallet vid 11.00 tiden och då var Johanna klar med det som skulle göras inne med boxarna. Vi tog ner Ganza med föl till beteshagen och släppte dom där. Fick några riktigt fina bilder som kommer att komma upp allt eftersom. Det är så himla roligt att se hur snabbt hästarna lär sig och börjar förstå vad som väntar. Lennox som fölet heter går riktigt bra i grimma och grimskaft nu men när det är dags att gå ner på betet så laddar han långt i förväg.

Jag red sedan en tur på Lillan ute i värmen. Det måste varit upp mot 25 grader idag och hon var svettig innan jag började. När jag hade ridit så fick hon duscha av sig ordentligt innan hon fick komma ut i hagen igen. Vi har aldrig duschat henne hemma men nu vet vi att det fungerar. Hon var lite skeptisk men jag gjorde det själv md henne och hon går med på det mesta om man bara är lugn och berömmer henne. Även Kråkan fick en dusch.

Vid 17.00 tiden så red jag Gasira på Vänsta och jag fick smaka på paddock underlaget två gånger när det blev lite tokigt men sedan gick hon riktigt bra! Hon är verkligen en fantastisk fin ponny som är så roligt att rida. Kommer bli himla bra med henne sen! Avslutade med att åka till Tudi och hon fick gå först ute på ängen där jag värmde upp och sedan gick jag in i paddocken och red lite bomjobb. En bom på volt och lite låg studs stod framme så jag rullade lite över det. Bommen var bra att hitta avsprångspunkten lite och känna när jag kommer nära eller stort, för just det har jag svårt att känna eftersom hon är så stor. Tycker att det gick jättebra och jag lär känna henne mer och mer för varje gång!

Det är roligt att få chansen att rida så mycket olika hästar. Det är en erfarenhet varje gång jag sitter upp på någon ny häst och i slutändan gynnar det mig. Viktigast är ju alltid att ta hjälp från de som kan mer och egentligen från de som har en utbildning att stå på som grund, men jag är lyckligt lottad över allt det jag får göra. För jag vill bli bättre och då är det roligt att få den möjligheten att utvecklas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s