Alldeles för lite tid

Dagarna går så fort och jag har inte riktigt fått tiden att räcka till. Dagarna går i ett och jag somnar i princip när jag kommer hem. Har varit några intensiva dagar och jag är ändå inte klar med min ”att göra”-lista. Imorgon får jag jobba i ilfart i stallet för att få någon ordning på det hela.

För att sammanfatta har det varit stall alla dagar den här veckan. En provridning av Lillan. Lite pyssel med hästarna. Mona har fått komma igång igen men är så himla försiktig med hennes mun efter at vi tog tänderna. De kunde vara känsligt och med hennes rejäla tänder så förstår jag att hon visat missnöje. Nu har hon haft träns utan nosgrimma och leder bara i grimman för att inte råka dra upp något i munnen. Planerar att åka till ridhus någon dag och longera och för att se någonting annat. Nu är ridbanan så dålig så det kommer mest gå att sitta lite på henne där. Sedan ska vi ut och rida i svansen på någon trygg häst är tanken.

De andra hästarna sköter sig bra och det rullar på. Blandade känslor efter idag men man måste lära sig att ta sådant också. Se det som varit och vara glad för det. Inte se vad det hade kunnat blivit och glömma allt det som var så bra. Tacksam för det man har och haft. För vi vet verkligen inte vad vi har förrän det försvinner ifrån oss och då är det försent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s