Tänk vad hon kommer att kunna lära mig

Skärmavbild 2017-05-25 kl. 22.12.05
Torsdagkväll och vi åkte på hoppträning. Denna gång fick Tudi följa med på träning inför helgens starter i Sura på söndag. Behöver all rutin jag kan få på henne för att känna in hur mycket jag behöver rida och hur alla knappar fungerar.

Jag är överlag väldigt nöjd med hur det gick. Det finns alltid många saker att rätta till och förbättra men jag får också vara snäll med mig själv och erkänna att jag har inte det som krävs för att rida henne ”rätt” än. Det blir kommunikationsmissar och ofta är det på grund av att jag inte kan se hur jag ligger mot hindren. Jag upptäcker distanserna för sent och ibland vill jag blanda mig i för mycket. Men vi är på rätt väg och det blir bättre för varje gång. Idag hade jag bättre ordning på bogarna och att ha henne rak och mellan hand och skänkel men då har vi annat som jag behöver jobba vidare på.

Kavaletti på böjt-spår och travbommar började vi med men fick inte det på film. Hoppade sedan lite linjer där jag inte helt fick till det men det blev bättre. Lite problem med murdelarna när det blev högre men när jag visste hur jag skulle rida så började även de lossa. När jag vet hur jag ska rida blir det riktigt bra men det är en stor omställning som jag sakta men säker kommer att vänja mig vid. Vi är laddade inför helgen och det känns väldigt lovande. 

2 reaktioner till “Tänk vad hon kommer att kunna lära mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s