I just want to run to you and I hope you know that every time I don’t. I almost do.


Idag fick vi hjälp i stallet av Thea som äger Gasira som hjälper till att rida ibland. Då gick morgonen i stallet i rasande fart. Det var klart långt tidigare än vad jag brukar vara klar och då hann vi med lite extra. Vi tog hagarna på framsidan och sedan tog vi två skottkärror var från baksidan från en hage där de gick tidigare i våras som jag inte hunnit med. Nu är alla hagarna snart färdiga och då gäller det bara att hålla efter och mocka allt eftersom.

Första hästen tog vi innan och lunch och det var Gabina som fick åka till ridhuset. Nu ska vi sätta igång henne igen och hon känns fräsch men lite sommarlat. Trappar upp träningen sakta och försiktigt så kommer vi ut och tävlar igen i sommar. Idag kändes hon väldigt nöjd och tillfreds med det som vi gjorde och var mjuk redan från start.

Vi tog lunch innan 12.00 på markan i strömsholm och en fika efter. Sedan åkte vi till Askö för att klappa på Galax och hälsa på de andra fölen som står där. Galax trivs verkligen på betet tillsammans med sina kompisar som är många storlekar större. Väl hemma red jag ut Lillan en snabbis i alla gångarter. Vi avslutade med att möblera om lite och släppte ut Pondus i stora beteshagen för att han skulle få njuta av gräset♥

Tänker på alla fantastiska hästar jag fått låna genom åren och inser vilken tur jag har haft. Det är svårt att hitta hästar att låna och det förstår jag eftersom jag ser hur det kan bli. Jag ser hur det ibland blivit för mig. Olyckor händer och saker kan gå fel men jag ser också alla som litar på mig och som vet med sig att jag gör mitt bästa för att det ska bli bra. Jag är otroligt tacksam och glad för de hästarna jag har haft och de kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s