Vi åkte hem med en superkänsla

Skärmavbild 2017-05-29 kl. 18.50.28

I söndags gjorde jag och Tudelu vår andra tävling ihop och jag är mer än nöjd. Vilka rundor vi gjorde. Hoppade först en 90cm bed: A:0/A:0 där vi kom väldigt tokigt på första i omhoppningen. Både hon och jag tänkte åt vänster och vi kom alldeles för mycket på innerkant så hon började backa redan en bit ifrån. Hade jag kunnat vara tydligare med vägen så hade det inte varit några problem, vi känner inte varandra ännu så man får ta det för vad det är. Hoppade sedan resten av omhoppningen felfritt.

Sedan startade vi en 100cm Bed: A. Första klassen på den höjden och vi passade på att prova på kombination på tävling vilket gick bra. Det känns så tryggt att kunna lägga över en del av ansvaret på Tudi som hjälper mig när jag inte kan och som har mer rutin än vad jag har. Jag hade ett mycket bättre grundtempo i 100cm och kunde till och med vara med och påverka det lilla som jag själv förstod behövdes. Red fram på en linje på tok för mycket men hon tog det på 5-galoppsprång istället för 6 som var planerat. Med lite mer rutin hos mig kommer jag säkerligen att lära känna galoppen och kunna ta lite bättre beslut i framtiden.

Mycket nöjd och glad över en lyckad tävling. Känner på mig att vi kommer fortsätta att göra bra rundor ihop och att jag allt eftersom kommer kunna lära mig hur hon fungerar och då blir det bara bättre och bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s