Adonis är såld

I måndags besiktades Adonis och igår gick transporten till hans nya familj. Det gick fort när det väl var dags. Man har ju på något sätt väntat på det här att han ska komma till sin nya familj men samtidigt blev man lite överrumplad när det väl var bestämt.

Adde har jag ridit i mer än ett år nu och han har gjort enorma framsteg som man kanske inte riktigt ser som utomstående. När jag började med honom hade han tröttnat på livet som ren dressyrponny och vi insåg snabbt att Adde hade andra drömmar med livet. Han ville bli hopphäst och då var det bara att börja om från början eftersom han inte alls var tränad i hoppning tidigare. Med hans enorma vilja och envishet var han ändå snabbt upp på LB och där fick han tid att rida stabila rundor under vår, sommar och höst.

Efter vinteruppehållet från tävling så var han igång igen och då bättre än vad man vågat tro. Han hade mognat otroligt mycket och nu började han förstå hur han kunde använda sin kropp på ett bättre sätt. Med rutin från föregående år så satte han nolla efter nolla i de flesta klasser han startade. Hoppade otroligt bra och nu förra helgen debuterade vi LA/110.

Jag är så himla glad för att det blev så bra för Adde. Nu kommer han att få göra det som han älskar mest, hoppa och visa upp sig. Han fick ett bra år med mer rutin i bagaget som gör att han kommer fortsätta att utvecklas med sin nya ryttare. Det är roligt att se tillbaka på året och tänka på all den tid vi lagt ner på honom. Hur många övergångar man gjort för att få honom att vänta, hur många stuterier han hoppat och hur mycket träning och energi det ligger bakom. Både jag och Hanna har gjort allt vi kunnat för att det skulle ge resultat på banan sen.

Tack för den här tiden Adde och tack Hanna och Malin för att jag fått förtroendet att utvecklas med er stjärna och så önskar jag hans nya ägare all lycka till med honom♥

Skärmavbild 2017-05-31 kl. 17.22.14

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s