Tid är ingenting man har, tid är någonting man tar

Det är en ren lyx att ha det så bra som jag har det. Att få umgås med hästar hela dagarna och kanske främst fölen. Just nu är det väldigt lätt att fixa i stallet och blir klar väldigt fort men på en gård finns de alltid saker att göra. Det är tre hästar som står på stall, Gasque, Gabina och Kråkan med föl. Det är ganska lagom och det går väldigt fort att göra klart när det bara är tre boxar att mocka. Lillan, Mona och Ponderosa har fått tagit lösdriften och men de håller fortfarande på att göra upp lite sen vi släppte in Ponderosa för inte allt så längesedan, gissar på att det blir hon som kommer att bestämma tids nog.

Jag längtar redan några år framåt i tiden när Lennox och lilla Ganista som senaste tillskottet har blivit döpt till är tillräckligt stora för få börja ridas. Min förhoppning är såklart att någon utav de två ska bli kvar så att jag har något att rida i framtiden. Det är så himla roligt att vara med från början. Nu har jag vart med från dag ett och man märker hur de växer in i sin personlighet mer och mer för varje dag.

Nu väntar ännu en sommar med häst. Funderar lite på hur jag ska hinna med allt men känns ändå som att det kommer att bli bra. Jag jobbar ju i stallet och med tre där blir det en hel del jobb där. Men fullt fokus kommer att vara att sälja Lillan. Hon är ju en helt fantastisk häst men vore roligt att se någon mindre ryttare hitta knapparna på henne och tävla. Jag känner mig ju för stor för att kunna hoppa högre än vad jag gör med henne men tänker mig en mindre, lättare ryttare som vill rida lite mot klockan. Där kommer hon att komma till sin fulla rätt och det vore så roligt att se. Men nu kör vi på som det är. Kikar på lite tävlingar och ser när det blir dags igen. Tänk att hitta de perfekta hemmet till henne?♥

Planen är att det kommer en ny häst nästa vecka och sedan får se hur saker och ting blir. Jag längtar som tusan och jag har en bra magkänsla. Det är roligt att rida yngre och outbildade hästar ibland men när man hittar en häst som man känner att den här kommer att lära mig enormt mycket. Jag är inte alltid intresserad av att tävla högt eller rida svåra klasser även om jag gärna vill ha mål att jobba mot. Men någonstans behöver jag fylla på mitt egna rutinkonto och bli duktigare själv och då är det en fördel att ha en häst som gjort mer än en själv. Så glad för den möjligheten jag blivit erbjuden!

18816239_10213220875380196_888634976_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s