Pyssel-dag

Skärmavbild 2017-05-07 kl. 15.18.10

Nu är alla flikar i menyn ovan uppdaterade så gått det går. Finns en del mer att fylla i men jag kände att det var på tiden när det saknades hästar och också när det försvunnit hästar. Under varje flik hittar du information om hästarna jag har, hästarna som är tillsalu, hästarna jag haft och tillsist även information om hur du kontaktar mig eller följer mig på andra sociala medier.

Dagen idag har till största del varit en pyssel i stallet. En tjej var förbi och kikade på stallplats. Får hålla på mina tills jag vet om det blir skåneflytt eller inte för annars blir jag kvar ett år till. Det börjar bli dags att plocka fram alla flugfångare och idag monterade vi ihop en bromsfälla som vi ska sätta upp någonstans. Jag har att göra imorgon också med andra ord. Jag red ut en sväng på Lillan och sedan promenerade jag med Gabina till ridhuset och travade henne där. Det blåste storm ute när jag gick dit men vi kom fram hela ändå.

I helgen drar strömsholmstävlingarna igång och jag hoppas på att kunna vara där någon eller några utav dagarna men vi får se vad som hinns med. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s