Fredag

En vanlig fredag för mig. Utsläpp, mockning och stallfix hela morgonen. Åkte till Askö med Gasque när stallet var färdigt. Hem igen och göra klart det sista med lösdriften och mocka lite hagar innan vi åt en sen lunch. Hästarna fick också en senare lunch innan vi åkte iväg till Strömsholm för att kika på tävlingarna där. Vi kom dit ganska sent så det var inte mycket kvar att se men då fick man mätta sitt begär lite åtminstone.

Under morgonen släppte vi ihop stona med föl i betetshagen och det blev lite rörigt innan de lugnade ner sig. Lennox som är de äldsta fölet letar desperat efter en ny lek-kompis och var inte alls sen att vilja gå fram till lilla Ganista fast att hennes mamma tydligt sa ifrån med både fram och bakdelen. Tror nog att det gick in tillslut men han vill ju så gärna leka med någon annan än hans mamma som tappat intresset för honom en aning. Jag bjuder på bilder senare idag eller imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s