Inspiration på hög nivå

Lugna dagar kommer bytas ut mot intensiva men jag har behövt den här helgen. Behövt gå runt på strömsholm och se på samspelta ekipage i flera discipliner, kika på shopping och bara andas ännu mer häst. Det är inspirerande att se så mycket bra ridning och tänka att ”någon gång” kanske. Men riktigt där är vi inte än, inte på långa vägar. Men det är roligt att drömma och veta att det kan gå. Det är inte omöjligt. I år är nog första gången som jag gått på tävlingarna i raggsockor, dubbla jackor och pannband, men ångrar mig inte för en sekund. Annars brukar just strömsholmstävlingarna vara där man får första fula solbrännan efter shorts och linne.

Gabina och Lillan har fått en lugn helg för jag har prioriterat lite annorlunda och varit mer på strömsholm än vad jag lagt tid på att rida. Gabina har gått i ridhuset någon dag och Lillan på lina en dag. Mona åkte till ridhuset idag och miljötränade, dit behöver vi åka igen för det var mycket att ta in för henne! Lastningen går ändå bättre och bättre, men hon tycker det är lite läskigt när det ska stängas och när vi åker, men för varje gång så känner hon sig tryggare. Snart är det dags att återgå till verkligheten.

Intensiv vecka väntar som sagt. Får hem nya hästen imorgon. Två dagar kvar av tävlingarna och sedan har jag två dagars jobb på skolan onsdag och torsdag, för att sedan ha stallet några dagar igen. Terminens sista gruppträning på torsdag. Min syster tar studenten på fredag och sedan har jag tävling på lördag om allt går som planerat och det inte kommer allt för mycket regn eftersom Lillan inte är skodd bak kan vi inte brodda ordentligt. Mycket just denna vecka som kommer men det ska bli roligt ändå.

img_6392

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s