Trötta hästar, student och ofrivillig frånvaro


En veckas tystnad är nätan vad det har blivit, oplanerat och ofrivilligt. Dagarna har gått ihop i varandra och jag har inte hunnit mer än det högst nödvändigaste. Jag har jobbat onsdag och torsdag på skolan och det har varit fullt sjå med att rensa ut skolan som ska flyttas till en annan efter sommaren. Jag har ridit hästarna och sedan har jag nästan bara hunnit sova utöver det. Vädret har varit helt på fel sida och det har regnat flera dagar i rad.

Hoppträning med Tudi igår som gick mer än strålande. Ett eget inlägg med film kommer så snart som möjligt. Vill ni se filmen lite i förväg så ligger den redan på min youtube kanal. Morgonfodring idag och jag möttes av Lillan, Mona och Ponderosa sovande på lösdriften. Det är en underbar syn att se hur de njuter av sina dagar utomhus och av varandras sällskap. Jag gjorde klart stall och lösdrift innan bilen gick mot västerås.

Idag tog min syster studenten efter tre år på Carlforsska Gymnasiet. Tänker på min student som nog måste varit en utav de bästa dagarna i mitt liv. Då var solen dock framme på himlen. Stor grattis Milla, är så glad för din skull!

När det börjar lugna sig hemma åker jag tillbaka till stallet för att rida eftersom tiden inte fanns för det imorse. Det blir en fullspäckad dag och jag längtar redan efter att få gå och lägga mig ikväll.

GLÖM FÖRÖVRIGT INTE ATT RÖSTA PÅ GASQUE I PS OF SWEDENS INSTAGRAM-TÄVLING!

img_6523
img_6524

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s