Lördag

Det var längesedan jag vaknade såhär utvilad som idag. Fick en ordentligt sovmorgon och hann med att greja hemma innan jag åkte till stallet. Jag kom dit runt 14.00 tiden om jag minns rätt och strax därefter så kom en riktig regnskur och det mullrade. Hästarna fick komma in efter att jag hade mockat och pysslat klart. De fick stå inne och torka medan jag började rensa hästsaker.

Jag ska sälja av så mycket ponnysaker som det bara går eftersom jag har lite svårt att bara förvara saker men det svider verkligen att sälja vinnartäcken så de får antagligen bli kvar oavsett om de kommer att komma till användning eller inte. Har så många 125-135 täcken, 135 är för stort för Gabina och för litet för Tudi, passade på Wasa som jag hade förut men det är ändå täcken som jag vill behålla. Kanske kommer en större D-ponny i framtiden? Eller en C/D-ponny som kan ha 125? Kommer försöka att lägga ut lite saker här att sälja när jag gått igenom allt.

Gabina reds inte idag men red ett pass i regnet på Tudi i paddocken för att jag skulle prova dressyrsadeln. Hästarna fick vara inne sen efter att jag hade ridit eftersom det var så dåligt väder ute så jag tror inte att de var så ledsna för det.

Imorgon är tanken att båda ska ridas. Gabina ska till ridhuset och Tudi ska ridas ut. Hoppas på betydligt roligare väder. Efter lunch imorgon ska jag iväg och blir nog borta resten av dagen, det märker vi.
DSC_0316

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s