Sista dagen på denna vecka

Skärmavbild 2017-06-11 kl. 17.16.59
Morgonfodring och utsläpp av hästar. Det börjar bli uttjatat vid det här laget. Men dagen var fullbokad och jag hade en tid att passa. Mockade och gjorde klart innan jag plockade in hästarna för att rida. Efter ridning så mockade jag hagarna så snabbt jag bara kunde och åkte sedan iväg vid 13.00 tiden.

Gabina promenerades till ridhuset för att ridas. Hon skötte sig riktigt bra och det känns verkligen som att vi är på gång nu. Hon går så himla bra just nu. Försöker att bara hålla stöd och rida henne in i handen. Många tempoväxlingar och övergångar för att gå tillbaka till basic jobb. Det är sådant som ska sitta innan man kan gå vidare men snart kommer det sitta igen. Gabina är en så himla härlig häst när man hittat knapparna. Otroligt känslig på rätt sätt, lyssnar lätt på hjälperna och explosiv och en riktig arbetsmyra som måste få ett jobb att göra. Ambitiös och gudomligt snäll.

Tudi och jag gav oss ut på tur med mycket galopp. Var inte ute speciellt länge men hon var riktigt svettig när vi kom tillbaka. Eftersom hon gick på banan igår så var det läge att rida ut. Vägarna är väldigt bra efter regnet så jag kunde galoppera ordentligt, tempoväxlingar i mängder men helst ville hon ge sig iväg lite och visste direkt när det var dags att börja galoppera. Men blev väldigt efter några vändor med tempoväxlingar. Det är tur att man känner sig hundra procent trygg med Tudi. Inte ett dugg orolig för någonting när jag sitter på henne, för hon är så trygg och stabil själv. Fantastiska hästar båda två♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s