Tisdag


Påbörjade röjning i hagarna nu idag. Har haft en halmhög till fölen i Tudis hage men nu är fölen såpass stora att de klarar att hålla sig vakna längre och dels för att båda bytt hagar och då var det dags att plocka bort den. Det blev X-antal skottkärror eftersom regnet vräkt ner i några dagar och det var mer eller mindre gyttja under. Mockade även lite hagar på baksidan men det fortsätter jag med imorgon om jag hinner det.

Red ut Tudi på långtur idag ner mot slottet. Men innan man kommer fram till bron som leder upp mot strömsholm gick jag in i skogen istället och red där. Finns en väldigt fin ridväg som är bred och gjord för hästar. Perfekt att trava och galoppera på. Så idag fick hon gå riktigt ordentligt och vi var ute över en timme minst. Hon kändes väldigt nöjd trots att det blåste storm större delen av tiden. Nu har hon fortfarande väldigt mycket att kika på när vi är ute och rider så man får lirka lite för att komma till jobb men det är jag säker på att hon landar i så småning om. Idag var första gången vi red så långt, vi har hållit oss i närheten de tidigare dagarna.

Är det förövrigt någon som letar hästsaker? Har en del att bli av med.. Någon från Vänsta som vill köpa ett ull-ländtäcke från Mias RS. Stl S/125. Måste bli av med det och någon får gärna köpa det billigt bara det blir sålt. Har även en ponnypadd(ca 15tums) från Mattes. Ett HV-polo Schabrak stl ponny. Har mycket mer att sälja så hojta om det är något ni letar efter!

img_2593

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s