Körkortsplugg

img_6590

Nu är det bara att ta tag i det. Målet är körkort innan sommaren är slut och jag kör min andra lektion imorgon. Risk ettan och risk tvåan är bokade och planen är att boka uppkörning imorgon så att jag får det gjort! Nu finns ingen återvändo. Tänker att jag ska läsa lite varje dag och eventuellt läsa boken flera gånger samtidigt som jag för anteckningar på sidan. Mycket som ska in men det är bara att börja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s