I did not come this far, to only come this far

Det har varit blandade dagar den här veckan. Det har hänt både det ena och det andra och det mesta kommer jag tyvärr inte att kunna förklara. Men det är både tråkiga och roliga saker som hänt, lite oviss är tiden som kommer men jag vet åtminstone tillräckligt för att kunna ta lite beslut och fundera över den kommande tiden.

Tudi har gått bra den här veckan. Vi ridit ut varje dag den här veckan och det passar henne bra tror jag. Igår joggade vi bara och idag galopperade vi en hel del. I så lugnt tempo som det bara gick rakt fram och länge. Hon vill gärna ge sig iväg lite men det blev väldigt bra tycker jag. Nu började hon känna igen sig i miljön här omkring och då kan hon slappna av lite mer och vi kommer lite lättare till jobb. Svettig och nöjd var hon efteråt. Imorgon är dagen innan tävling och då tar vi det lite lugnare igen är tanken. På söndag hoppar vi 90 och 100cm bed: A i Nyby Torshälla. Lagom start för oss tycker jag. Jag behöver någon mer rutinrunda i bagaget innan jag kan våga rida lite mot klockan.

Jag har börjat rensa på riktigt bland alla mina saker nu. Det är helt galet vad man samlat på sig genom åren och vad mycket som egentligen inte behövs för att man har så mycket mer utav det. Tömde kassar från stallet idag med saker. Saker som ska behållas och som ska säljas eller skänkas bort. Jag måste bli av med allt nu. Det är för mycket som jag aldrig kommer att använda. Planerar att lägga ut allt här eller någon annanstans när jag gått igenom kassarna. Fortsätter att tömma saker imorgon, tänkte tvätta alla beskydd och sälja de som inte kommer att komma till användning och behålla det viktiga. Jag kommer trots allt inte ha någon mer ponny nu på ett tag men hoppas på att jag ska ha lite ponny att rida ändå under kommande år och då får jag paketera ner det som är nödvändigt och sälja av det andra.

7
dsc_0016

”Someday everything will make perfect sense. So for now, laugh at the confusion, smile through the tears, and keep reminding yourself that everything happens for a reason”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s