The formula for success? its quite simple, really: double your rate of failure

Snart slår ögonen igen. Intensiv dag på många sätt men jag tror min trötthet beror på körningen imorse. Det gällde att hålla sig vaken och göra sitt bästa så tidigt på morgonen.

Fortsatte ut till stallet och red Tudi i sommarvärmen efter att jag mockat klart boxen. Jag tror att hon tyckte att det var lite på gränsen till för varmt idag och var lite loj när jag red. Inte seg heller men lite oengagerad. Red ut i alla gångarter och gjorde mängder med övergångar och enkla byten för att få igång huvudet på henne. Vi har en lång grusväg som jag red på. Perfekt efter regnet som kom inatt. Galopperade och gick snabbt ner i skritt och sedan en ny fattning. Egentligen inga större krav förutom att lyssna på avsaktningen och svara framåt direkt -och inte lägga sig i handen. Det tränar vi vidare på. Både hon och jag behöver bli lite kvickare, eller åtminstone i värmen.

Jag lär fortfarande att känna Tudi och vi blir bättre och bättre kompisar för varje dag men jag vill att hon ska tycka att det är lika roligt att vara med mig som jag tycker att det är att vara med henne. Jag kan inte kräva allt på en och samma gång, utan stegvis kan jag öka kraven och det är bättre att se allt som en ny lärdom än att förvänta sig någonting annat. Vi måste göra misstag ihop för att lära oss utav varandra men jag vill aldrig hamna i ett läge där hon känner att jag begär mer än vad jag kan supporta henne med. 

Mockade sedan hagar efter att jag hade ridit och grejade i stallet med annat. Det blev en sväng till Askö med Gasque som får sova kvar där. Nu är det snart tomt i stallet, de flesta hästarna går ute nu så det är bara Sto med föl och Tudi inne nu. Gabina går med ett avelssto på gräs. Ett sto med föl går ute på bete. Lillan och Mona har lösdriftshagen och Ponderosa går också i en gräs. Det är fullt men ändå väldigt tomt. Skönt på ett sätt för nu kan jag börja städa i stallet. När sommaren börjar ta slut så kommer nya inackorderingar och då ska det vara snyggt och städat, annat är det nu när det bara är jag. Då har jag större delen av sadelkammaren och använder allas täckeshängare som jag vill. Men bättre ska jag bli på det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s