Tisdag

Jag är mindre bra på att hålla bloggandet igång men det blir vad det blir. Igår blev det en heldag i stallet. Började fixa stallet på morgonen och sedan åkte vi till Askö. Grejades hemma ett tag och sedan åkte vi tillbaka till Askö för att hälsa på Galax som går på bete där tillsammans med andra åringar, bland annat Gurra som är född i stallet. Sedan mockades hagar under eftermiddagen men är ännu inte klar, om man någonsin blir klar när man inte har hållit efter ordentligt.

Jag är fortfarande i rensningperiod där jag försöker att få hem allt som inte passar på Tudi. Det finns ingen anledning att behålla benskydd, boots, träns eller täcken som inte går på henne. Har slängt en hel del som jag inte känner för att bara ha i förvar ett år framåt och som ändå inte går att sälja. Blir nog att skänka iväg en del saker också. Kommer att lägga ut allt så småning om.

05.30 var jag uppe imorse och klockan 07.00 körde jag en tvåtimmars-lektion på trafikskolan. Känns som att jag kommer greja körkortet när det är dags. Idag fortsätter rensandet och fixet i stallet, idag ska jag vara effektiv, det är lite där det faller för mig. Jag hinner inte allt jag vill men kan vara extremt långsam med saker jag skulle kunna göra betydligt snabbare.

img_6687


Glen Gordon pannband – stl ponny 100kr
Vita Damasker stl S – 100kr
HG boots – 80kr
Schabrak stl Full + teddypadd – 100kr ihop
Lädergrimma stl ponny – 100kr
Maggjord stl 100cm – 200kr
Dyon träns stl cob – 400kr
Transportskydd stl ponny – 100kr
Mattes padd stl S – 300kr
HV polo schabrak stl ponny – 100kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s