Mitt i veckan

Det var så tomt att komma till ett stall med endast två hästar i imorse! De fick sitt kraftfoder och jag gick ut och möblerade om i hagarna ute och gav de frukost. Strax efter 09.00 så satt jag på Tudi och red ut en sväng med samma jobb som igår. Många enkla byten och avbrott och det gick betydligt bättre idag. Antagligen för att hon var lite kvickare från början och det var inte alls lika varmt som igår.

Tog hem två kassar från stallet idag också och fyllde på garaget med hästsaker. Ska fota lite saker imorgon för att se om jag kan bli av med det. Svårt att bestämma vad som är värt att ha kvar. De saker som är värda lite pengar är sådant som jag gärna vill behålla ifall en ponny dyker upp om ett år. Det är ju inte helt omöjligt, men samtidigt känns det tråkigt att låta de ligga och samla damm. Nu börjar det åtminstone bli väldigt tomt i sadelkammaren och det känns skönt för en ny inackordering ska få plats där snart och då måste jag lämna lite utrymme då jag tagit alla lediga utrymmen.

Jag blev hämtad strax efter 14.00 tiden och innan dess hann jag med att skura lite i boxarna. Ska tömma en box nu innan helgen hoppas jag på och den har jag skurat så gott det går. Ska givetvis efter-skuras bädden är borta men det förenklar en aning att ha gjort det innan en gång. Alla boxar ska ju skuras innan sommaren är slut så jag tar en sak i taget tills det börjar dra ihop sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s