Lillan är såld

img_6732

Idag har det blivit en häst mindre i stallet. Lillan har flyttat till sin nya familj och hon kommer att få det så himla bra♥ Det är så himla roligt när man hittar precis rätt ryttare och man ser hur hela hästen njuter och kan slappna av. Med Lillan har det alltid varit lite känsligt och vi har haft provridningar där man bara sett hur hela hon blivit förvirrad och frustrerad. När vi hittade den här ryttaren var det som att pusselbitarna föll på plats och vi njöt av att se dem ihop.

Idag flyttade hon från gården och det känns väldigt tomt redan. Hon är en riktig guldklimp som man bara önskar allra bästa i livet. Kärlek, omsorg och förståelse. Tänk vilken trygg individ hon blivit och det trodde vi inte från början när hon kom hem. Nu kommer hon bli någons stjärna och det ska bli roligt att se vad de kan prestera ihop på tävlingsbanorna senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s