Allt eller inget

Att gå från att ha hästar i överflöd till att enbart ha en att rida, det känns som en stor omställning samtidigt som det känns som att nu är jag ett steg närmre där jag vill vara. För vi hade bestämt oss för att när sommaren är slut så ska jag flytta och endast ha en häst med mig i flytten. Nu har hästarna en efter en trillat bort och jag kan fokusera på att lära känns Tudi istället. Ganska lägligt med tanke på hur snabbt tiden rinner iväg.

Med ett stall som ekar tomt så blir det så påtagligt att det snart är över -för att gå händelserna i förväg. Men jag ser ändå optimistiskt på att jag kommer att komma in på Hippolog-utbildningen och gör jag inte det så kommer jag satsa fullt ut på att rida ett år till. Då kommer jag hitta nya projekt att ha roligt och utvecklas med och ge det ytterligare ett försök nästa år.

Tänk så saker och ting kan förändras, utan att vi riktigt ser det. Vi ser inte alla steg som leder oss framåt. Nu har jag planerat för en höst, vinter och vår i skåne och det innebär att jag har två månader kvar här. Det börjar dra ihop sig och jag tänker njuta av det som är här och nu. Pussa extra på hästarna och minnas varför jag håller på med det här. Tänka på hur mycket kärlek och energi som de givit mig och hur mycket jag är skyldig i retur. Vara medveten om hur snabbt det kan förändras och njuta av allt det som jag har.

dsc_0039

img_33773

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s