Konditionsträning

Jag, som många andra, har provat appen Equilab och det ska bli roligt att se resultatet när man använt den mer än några dagar. Idag red vi till slottet och galopperade på rundbanan. Hon skötte sig väldigt bra, taggade till men var inte svår att hålla och lyssnade väldigt bra ändå. Vi tog först ett varv i trav och sedan två varv i galopp, skritt ett varv, två varv i galopp osv. Lugn galopp och bara rullade på. Kändes väldigt bra även om jag kände att min ork var helt på topp, så det var tur att hon höll sig i skinnet.

Nu tycker jag inte riktigt att den stämmer hela tiden men man kan iallafall konstatera att hon skrittas ordentligt varje dag! Det tar sin lilla tid att rida från stallet till slottet men när det bara är Tudi som tränas och tävlas så får jag lägga all energi på henne. Planerar att kunna träna såhär några dagar i veckan. Det behöver både hon och jag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s