Tävlingsplanering:

29/6 – Föreningen Storbyns ryttare
100cm och 105cm, båda bedömning A:0/A:0

ev. 6/7 – Glanshammars Ryttarna 
Beror på om jag har skjuts eller inte. Går isåfall 100cm och 105cm, bed: A:0/A:0

28-29/7 – Avesta Ridklubb
Har inte kikat på klasser än men finns 90-110.

12/8 – Vänsta Ryttarförening
Inte kollat klasser än men finns 90-110.

De är dessa tävlingar som jag kikat på i sommar. Storbyn och Glanshammar är jag anmäld till men Glanshammar får jag sätta frågetecken på då mamma eventuellt åker bort den veckan och då stryker jag den. Men planerar att åka till Avesta antingen den 28:e eller 29:e beroende på vad för klasser jag ska rida. Vänsta vill jag också gärna starta på eftersom det är på hemmaplan. Sedan vet jag inte vad mer som vi hinner med innan det är dags att fundera över hösten.

Men jag planerar inte så långt ännu utan vi tar en start i taget och ser vad känslan säger. Trappa upp träningen lite hemma för att få lite bättre kondition. Mycket som ska stämma innan man går upp ett steg i klasserna tycker jag. Många har så himla bråttom och vill maxa höjden för tidigt och det är ofta då man får bakslag(både som sätter sig hos hästen men också hos ryttaren) och får backa längre bak än var men från början hade startat. Jag tar det hellre i lugn takt och ser hur vi klickar ihop. För både hon och jag har tävlat betydligt högre men det finns inget som säger att vi ihop ska rida de höjderna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s