Tisdag

Fullspäckade dagar men tomt på ord. Tisdag och den nya veckan har redan hunnit ta fart. Jag ligger lite efter i planeringen och det känns fortfarande som om jag kommer att vakna upp till måndag morgon imorgon. Veckan kommer rulla på med tävling redan på torsdag, tills dess så laddar vi hemifrån.

Igår blev det flera vändor till Askö och när jag kom hem red jag ut Tudi och klättrade lite i en backa nära stallet. Det är dåligt med klätterbackar här och det finns bara en stig man jag rida i skogen som det är lutning i. Den tog vi ett par gånger och sedan höll vi oss till trav eftersom hon kunde ha lite träningsvärk från dagen innan när vi galopperade vid slottet. Idag är planen att köra galoppjobb igen för att sedan ta en lugnare dag innan tävlingen.

Några veckor med fokus på kondition kommer nog att göra gott för oss båda. Är ju några tävlingsfria helger och hoppträningarna är slut för iår och därför kan vi spara lite på hoppningen och göra annat istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s