Storbyns Ryttare – 29/6


Blandade resultat idag men vi avslutade verkligen på topp. Första gången i storbyn och första 100cm med omhoppning. I första klassen fick jag int igång farten och vi gick lite på tomgång. Jag red inte som jag borde och hade svårt att få fram henne och det resulterade i att jag försökte få in fler galoppsprång istället. Fick två stycken stopp och tidsfel. Var väldigt besviken då men försökte att ladda om mellan klasserna och bestämde mig för att rida bättre till nästa klass.

När jag red fram till 105cm så gasade jag igång henne ordentligt, många halter och sedan direkt fram i galopp. Samma sak när jag kom in på banan och då hade jag en helt annan känsla. Eftersom det kändes så bra och kanske för att jag ville göra bättre ifrån mig så satsade jag i omhoppningen. Tog innanför på alla ställen och vände snabbt efter hindren. Med det så lyckades vi få till en första placering och en superkänsla! Inte en lika bra stilrunda som förra tävlingen men den här gången behövde det inte vara snyggt.

Jätteglad att både jag och Tudi kunde ladda om efter första rundan och bara släppa den och fokusera om. Det gjorde susen och jag är jättenöjd, gissar på att hon är det också!♥

En reaktion till “Storbyns Ryttare – 29/6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s