Uppe med tuppen

Godmorgon! Måste erkänna att det känns som att veckan rubbas lite när det inte är tävling på helgen. Det är fredag nu och jag har körlektion klocka 07.00 och ska till stallet på eftermiddagen. Gick upp 05.00 igår så somnade tidigt till teoriplugget. Det känns som att det borde vara måndag imorgon och ny vecka men det är inte ens helg.

Funderar över resterande vecka för Tudi. Lugn dag idag eftersom det var tävling igår. Kanske bara skritt och lite trav. Sedan tar vi ett ordentligt pass i helgen och ett lagom pass. Vill köra lite varannan dag med henne och se om vi kan få upp konditionen lite samtidigt som jag inte vill ut i den värsta värmen och göra henne trött. Planerar mer senare men så ser planen ut just nu.

img_6808

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s