Lugna dagar

Redan söndag. Idag har jag hunnit med att greja med hästarna i stallet. Skura lite stallgång som jag tänker att jag ska ta en gummimatta varje dag för det tar så himla tid att få de riktigt rena. Planen är ju att stallet ska skina innan sommaren är slut så det är bara att ta tag i det. Tudi har fått ta det lite lugnt efter tävlingen men nu kör vi igång igen. Ny tävling på torsdag!

Åkte sedan till strömsholm med Hanna som ägde Adde och kikade på treårstestet. Många fina hästar men med blandade resultat. Kan inte vara lätt att matcha en treåring på ett bra sätt och veta hur de ska reagera i ny miljö. Det är dock någonting jag skulle kunna tänka mig att göra i framtiden!Det är ju en hårfin gräns mellan att plocka fram det maximala ur hästen och att låta det gå över gränsen. Med den unga hästen handlar det verkligen om att se till dagsformen och ha lite fingertoppskänsla. Aldrig trötta ut men ändå hela tiden nosa sig framåt. Häftig att kunna vara med om det och sätta ett treårstest som mål.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s