All that glitter isn’t gold


Storstädningen är delvis påbörjad. Det tar en himla tid att få rent golvet eftersom det är produkter från hovolja/lack, pälsglans och andra medel. Det gör att det ligger som ett lager på mattorna som verkligen måste skrubbas bort. Det blir halt när det kommer vatten på, speciellt hovoljan. Men nu ska det bort, väggarna ska skuras och det ska bli riktigt sommarfint i stallet, även om det blir en sak i taget. Nu har vi även en täckeshängare på plats i duschen så att vi har någonstans att hänga blöta täcken, det har varit ett litet pussel sen jag flyttde hit när det var flera täcken som skulle hängas upp.

Nu är klockan 9.58 och jag var på körskolan vid 07.00 imorse och körde fram till klocka 09.00. Det går framåt med körningen så nu ska jag plugga teori varje kväll tills jag känner att jag får koll på alla regler och skyltar. Sen så kommer jag nog greja körkortet. Innan jag åker till stallet så ska jag äta lite lunch och planerar att rida ut Tudi lite längre idag. Samt fortsätta med städningen.

Det är tisdag idag och det innebär att det är två dagar kvar till tävling. Tudi startar i Glanshammar på torsdag. Samma klasser som senast, 100 och 105cm med bed: A:0/A:0. Planen är att redan i första klassen lägga upp ett bättre tempo och se till att hon är vaken när jag går in på banan. Så att jag slipper få så som jag fick senast. En bra grundgalopp och framåt-tänk från oss båda så ska det inte bli några problem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s