fredag

IMG_9966

Fick den här helt fantastiska bilden på mejlen idag från förra veckans tävling. Det är heje.foto på instagram som har fotat denna. Fick ett helt gäng med fina som kommer att komma upp här senare. Roligt att vi fastnade på bild trots att vi inte hade egen fotograf med oss. Den här är ju nästan så att jag vill skriva ut den och hänga på väggen.

Det har varit en lugn fredag för min del. Försov mig dock till utsläppet imorse så jag flög upp ur sängen, slängde på mig kläder och sedan for vi iväg. Inte allt för sen blev jag trots allt. Gjorde stall och fixade lite. Sedan har dagen rullat på. Hämtat spånbalar i ett annat stall och pysslat med fölen. Tudi och jag tog en barbacka tur i solen. Lagom dagen efter tävling tycker jag. Tiden rinner iväg när man hela tiden har att göra.

Kommande vecka kommer att gå fort. På onsdag går tåget ner till Malmö där jag äntligen ska få spendera lite tid med Vendela som jag inte träffat sedan februari även om vi sammanlagt sedan dess har många många timmars telefontid. Men nu är det dags att komma iväg och det blir både min och Tudis semester, hon får en minivila på några dagar och jag får komma iväg och se någonting annat. Längtar verkligen. Men innan dess är en körlektion och risktvåan med halk-körningen inbokad. Tudi och jag tänkte trimma på fram till dess♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s