skört och orättvist

För ännu en gång har livet visat hur orättvist det kan vara. Hur snabbt ett mörker kan täcka en annars bra dag. Hur skört och ömtåligt ett liv kan vara. Hur lätt det kan ta slut och hur maktlös man är inför det som inte går att påverka. Hur liten och hjälplös en människa kan vara. För det är bannemej inte rättvist. Det är förjävligt hur något så oskuldsfullt kan tas från livet utan att riktigt kunna se någon mening. Hur man utan förklaring kan mista något så värdefullt. Det är för sorgligt för att riktigt smälta det. 

Idag kramade jag Tudi några extra gånger, pussade hästarna i stallet och var extra tacksam för att de fanns där just idag. Njöt lite extra för att de finns kvar hos oss. Man får vara tacksam för allt det man har så länge som det finns. Mer än så kan vi inte göra.

GEB_2386

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s