Onsdag

Det märks att jag blivit sämre på det här med att hålla skrivandet igång. När jag gick i skolan var det en naturlig del av dagen. Det blev automatiskt mornar, lunchraster, eftermiddagar innan jag for till stallet och sena kvällar innan det var dags att förbereda för natten. Nu rinner tiden iväg och jag hittar inte riktigt tillfälle eller motivation. Men det går som i vågor och det är kanske bara att acceptera att det är så och speciellt med tanke på den otursdrabbade vintern och våren som varit. Det är mycket som inte velat bli bra och många sorgliga beslut har tagits. Livet blir inte alltid som planerat men innerst inne vill jag tro att allt leder vidare mot klokare, bättre och mer genomtänkta beslut. Även när man helst av allt skulle vilja lägga sig ner och ge upp allt som har med hästar att göra. För någonstans måste vi inse att det inte alltid är vi som håller i makten, ibland kan vi inte påverka det som sker och då får vi vara glada över att vi åtminstone gjort allt vad vi kunnat och lite till.

Igår blev en lång dag med körlektion på morgonen, stallet efter lunch till kvällen eftersom det krånglade lite med hästarna innan intaget så vi möblera om lite bland de som går ute i sista sekund. Imorse var jag uppe tidigt och gjorde risktvåan med halkkörning. Ett steg närmre körkortet och nu ska jag bara ta tag i teorin på riktigt.

I eftermiddag går tåget mot skåne och malmö. Som jag längtar att äntligen få ”komma bort” om man får säga så. Det ska bli så skönt med miljöombyte och kompistid. Det blir ju väldigt lätt att allt annat skjuts åt sidan när hästarna har tagit lite mycket tid. Nu åker jag på semester även om det innefattar stall och häst så blir det kvalitetstid med min vän Vendela som jag faktiskt inte har sett på många månader.

img_2790

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s