Till Skåne och tillbaka

Skärmavbild 2017-07-15 kl. 19.19.22

Vilka dagar jag haft. Tiden har gått fort och med facit i hand hade jag velat ha ytterligare en dag på plats men det blev ett skönt break från vardagen. Kompishäng och hästar är en bra kombination. Min vän Vendela flyttade ner till skåne tidigt i våras för att jobba hos Stall Heed och jag har inte träffat henne sedan dagen innan hon åkte.

Det bjöds på fantastiskt fint väder i torsdags och vi spenderade dagen på Falsterbo och kvällen i malmö med god mat och mycket prat. Jag hade med kameran ner och passade på att fota henne och hennes fina häst Louie. Blev riktigt fina bilder och jag bjuder på två här överst i det här inlägget. Fredagen spenderade vi i stallet och allt vad det innebär, fick se lite hoppning och klappa otroligt söta kattungar som inte gick att motstå. Vi åkte sedan in och åt mat och fikade på kvällen innan jag tog nattåget till Stockholm och därifrån tillbaka hem till Västerås.

Inspirerande dagar, otroligt vackert att se skåne det lilla jag hann med och med det positiva beskedet från Hippologprogrammet som kom i torsdags så blev allt bara så himla bra. Tänk att jag kommer att bo här nere i höst. Jag och Tudi kommer bli skåningar och jag längtar något enormt. Jag längtar efter att komma till stallet imorgon och rida. Vill ut och fortsätta jobba mot nya utmaningar och mål. Åkte hem och kände mig otroligt motiverad att slita häcken av mig för att göra bra ifrån mig nästa tävling. Även om jag är långt ifrån där jag vill vara så vet jag att ingenting är omöjligt och allt beror på hur jag väljer att använda den tid jag har. Man måste våga drömma stort för att överhuvudtaget ha en chans att se drömmarna bakom hörnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s