Dagarna tickar ner

Pusselbitarna börjar falla på plats. Boende och stallplats är ordnat i närheten av Flyinge och nu ska jag se till att lösa studielån, böcker och så vidare. Har en lista på inköp som jag måste fixa innan jag åker. Längtar så att jag spricker(!), det kommer att bli ett givande år i en miljö där man sporras att utvecklas ännu mer. Första året ska det inte vara speciellt mycket ridning och då får jag ett år att fokusera på Tudi. Antagligen blir det inte så mycket träning eller tävling när jag bor där nere eftersom vi kommer leva lite snålt men vi får ett år att lära känna varandra ytterligare och jag gissar på att bara genom att vistas i en så häst-inspirerad miljö gör allt så mycket roligare.

Jag är fortfarande väldigt glad att jag valde att ta vara på mitt sista ponnyår hemma. Jag fick låna så fina hästar under den tiden och jag fick nu chans att låna Tudi. Man ska inte ge sig in i något som man inte är helt säker på. Jag kände mig kluven redan när jag sökte till programmet förra året och gjorde det mer i desperation av att ingenting ville gå min väg. Jag såg det som en lösning och en enkel väg att slippa vara kvar. Men nu ser jag det som en möjlighet att verkligen göra någonting som jag brinner för. Det är en enorm skillnad och jag är övertygad om att det kommer att bli bra.

_GEB3362

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s