Gasira 20.07.2017

img_7282

En till häst blev riden på kvällen. Åkte nämligen till Vänsta och red Theas ponny Gasira som jag ridit lite i vår. Hon har vilat lite och är på väg igång igen. Idag kändes hon väldigt fin redan från start vilket var väldigt roligt. Hade velat ha lite film med tanke på hur fin hon var. Övergångarna satt ganska bra idag och hon kändes stadig att rida. Avslutade med några språng där hon hoppade väldigt bra!

Det här är verkligen en häst som jag tycker om att rida. En stor ponny som man har framför sig när man rider. Som är ridbar och trevlig trots att hon ligger lite efter utbildningsmässigt. Hon är alert och lite spooky men samtidigt ingen feg häst. Mycket som snurrar i huvudet på henne ibland men det känns som att hon kommer att bli riktigt bra! Får se hur mycket jag hinner rida henne resten av sommaren innan jag åker i höst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s