Härliga kontraster


Sena kvällar och tidiga morgnar, men jag börjar vänja mig. Igår spenderade jag kvällen hos Ella för ta igen lite av det som vi missat, prata ikapp och planera lite. Morgonen startade sedan i stallet med ett fullspäckat schema. Klockan 10.00 var det hovslagartid bokad för Tudi och innan dess skulle jag vara klar med det som skulle göras i stallet. Nu är första skoningen gjord hos oss och det gick bra. Tudi behöver lugnande till skoning så vi drogade henne med Domesedan(pasta i munnen) en stund innan hovslagaren kom. Det fungerade bra så då har jag en sak mindre att koncentrera mig på när vi står själva i Flyinge. Har varit lite funderingar kring hur lätt det skulle vara att ta ut veterinär till varje skoning där nere, här uppe har vi veterinär som går att planera med men det vet man ju aldrig innan man kommit ner på plats och ser hur det ser ut och hur det fungerar där. Tudi är en fantastiskt snäll häst men hon har lite problem med bakbenen så då får man göra såhär för att det ska bli så bra som möjligt för henne.

Skyndade mig snabbt iväg efter skoning hem för att hinna med en frukost/lunch i ett för att sedan ha en två-timmars körlektion. Snabbt därifrån åkte jag till Västerås för att möta upp Vendela för lite mat och prat. Vi började med fika och gick sedan vidare för att äta mat. Det finns så mycket att prata om trots att man nästan pratar varje dag nu för tiden. Hemma vid 21.00 tiden efter att varit igång hela dagen. Ska bli skönt att somna ikväll.

Det är inte lång tid jag har kvar här och jag vill hinna med mer än vad jag kanske har möjlighet till så nu tar jag tillfällena som dyker upp att göra annat. Det är underbart att andas häst från morgon till kväll men det är också skönt att kunna klä sig i rena kläder, kunna släppa fokuset från just hästdelen och bara vara för en kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s