Avesta Ridklubb

Skärmavbild 2017-07-28 kl. 21.05.50

Vi åkte från Avesta med ett stort leende på läpparna idag. Bättre än såhär hade det inte kunnat gå. Morgonen inleddes med strul med nya bilen och vi kom iväg senare än tänkt men som tur är hade jag räknat med marginal och vi var på plats i tid ändå. Planen idag var felfritt eftersom det gick mindre bra förra tävlingen med två stopp i varje klass. Men både hon och jag har känts laddade i veckan och idag gick hon som tåget.

Vi inledde med en felfri 90cm som var en bed: A, så rosett vid felfri ritt. En bra runda tycker jag överlag där det inte fanns mycket att klaga på. Kom lite stort på något och nära på något. Mellan klasserna kom det regn och sedan var det dags igen. Ännu mer laddad var hon och fortfarande var planen bara att rida felfritt. Sedan gjorde Tudi på eget bevåg en innanför sväng på en stolpe där jag planerat att gå utanför och då red jag snävare på de två hindren efter. Tudi hoppar gärna åt vänster och där var jag inte alls beredd men det löste hon fint.

Stolt och glad över dessa rundor. Hon är ingen typisk speed-häst och det var flera man tyckte red betydligt fortare men hon tar mark och hon är snabb att vända runt och sådant spar tid. Nu är en veckas vila planerad för henne med massa skritt och återhämtning innan sista tävlingen innan flytten blir av, då hoppas vi på hemmaplan!

Film kommer under kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s