Semester för både ryttare och häst

Det var länge planerat att Tudi skulle få en veckas vila efter tävlingen i fredags för att få en liten chans till återhämtning denna sommar. Sedan kommer hon säkerligen få någon mer vila framåt vintern eller om det blir mitt i ett tenta-plugg under hösten, det märker vi. Men i hennes vila passar även jag på att ta semester. Fick en mini-semester i Skåne när jag hälsade på min vän Vendela men nu tar jag ledigt fram till fredag och åker till Danmark idag.

Jag åker idag vid lunch tillsammans med Ella som har familj och släkt där. Så några dagar i Köpenhamn blir inte helt fel och sedan tar vi det bara lugnt och hoppas på bra väder. Tyvärr så kommer med största sannolikhet min telefon inte att fungera, den brukar inte fungera alls när jag åker utanför sverige men förhoppningsvis kommer jag kunna hitta Wi-fi någonstans men kommer inte kunna kolla SMS osv.

Det ska bli skönt att gå ur hästbubblan även om det bara är för ett par dagar. När jag kommer hem kommer det att vara fullt upp med att ladda inför en höst på hippologprogrammet, packa inför flytten till Flyinge och allt som hör till. Hitta kurslitteratur och sortera upp livet lite bättre. Det kommer att vara mycket att göra innan jag åker. Har en planerad tävling kvar innan jag åker. Det är inte alls lång tid kvar nu.

Glöm inte att följa på instagram – fagerlisa

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s