Gasque RP 165

Lite partisk är jag ändå när jag tipsar om att det fortfarande inte är försent på betäckningssäsongen. Gasque står i stallet där jag står uppstallad och jag har haft med honom att göra sedan jag flyttade dit för två år sedan och jag är förälskad i honom. Han har så otroligt trevligt och milt temperament. Enkel, känslig och lyhörd. Hoppar som en kanon de gånger vi har löshoppat honom. Fick 9-9-9-10 i hoppning och 9-9-9 av testryttarna i dressyr under sitt bruksprov.

Jag har ridit Gasques halvbror och tävlat upp till LA hoppning även om han tidigare glänste i dressyr på FEI-nivå. Jag har också ridit och tävlat några avkommor. Bland annat Gabina som är otroligt försiktig och spänstig. Även Gamina red jag som 5-åring i ungponnychampionatet. Nu hjälper jag till att rida Gasira som är lite senare i sin utbildning. De är känsliga, kvicka och lyhörda. Förra året hade vi tre Gasque föl i stallet och i år har vi ett.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s