Fokus och struktur

Nu tänker jag ta mig kragen och ta tillvara på minuterna, på riktigt. Tiden rinner bokstavligen iväg och jag får inte speciellt mycket gjort. Jag mer eller mindre sätter mig själv på autopilot och det går framåt men det är inte speciellt effektivt. Nu ska det bli ändring på det.

Jag tänkte börja med ett löfte om bättre uppdatering, regelbunden framförallt. Trots att vardagen blivit mindre händelserik under de senaste åren och månaderna så kommer jag trots allt att genomgå en hel del förändringar som jag själv kommer vilja ta del av i framtiden. Det ska bli spännande att läsa detta om något år, se hur saker förändras, hur jag utvecklas och hur mina tankar går idag jämfört med i framtiden. För jag vet ju med mig att mycket kan hända inom loppet av ett år. Kameran kommer finnas till hands mycket mer nu den kommande tiden och jag ska göra allt vad jag kan för att få till att någon fotar lite oftare. Både för er och för min egen skull.

När detta inlägg är klart så ska jag skriva ner en lista på allt jag behöver göra den kommande tiden. Så att jag kan börja planera, se deadlines och pricka av sak för sak. Nu är allt en enda röra och jag försöker att hålla alldeles för mycket i huvudet och då blir det lätt att man missar eller missuppfattar vad det egentligen är som ska göras. När listan är färdig tar jag tag i uppackningen av mitt rum, ser vad mer jag behöver tvätta och lägga undan. Just nu är mitt rum ett enda kaos bland täcken, schabrak och småpyssel som är rent och som egentligen borde ligga nerpackat tills det är dags att flytta.

En sak i taget, men nu är det dags att börja åtminstone. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s