Tillbaka till vardagen

Hemkommen igår kväll efter ett par dagar i Danmark tillsammans med Ella. Underbart med ett break från vardagen och inför uppladdningen av packning, planering och flytt. Om mindre än en månad så är jag tillbaka i skolbänken och nu får jag ta vara på den här sista tiden innan jag packar ner mitt liv i lådor och åker 60mil neråt i landet. Känns helt overkligt.

Dagarna i Danmark har varit mer än bra. Vi började i Köpenhamn, med god mat och Tivoli. Som barn på nytt. Sedan åkte vi tåg ut till Bisserup. Vädret har växlat och det bjöds på bokstavligt spöregn, åska och blixtrar under hela torsdagen. Men onsdagskvällen kunde vi spendera på stranden även om det inte blev mer än att bara gå ner så att vattnet snuddade vid knäna. Men vi njöt. Igår blev det många timmar på tåget men innan det blev det ännu mer god mat. Så glad att vi kom iväg.

Ibland behöver man komma bort för att kunna vilja komma tillbaka. Komma bort bara för att få sakna allt lite mer. Man blir lite hemmablind med allt det som man tar för givet varje dag. Nu känner jag ett enormt sug efter att börja rida igen och nästa helg är det tävling. Jag har så mycket som jag vill skriva om som jag har snappat upp när jag lyssnade på poddar under resan ner på tåget. Mycket som jag skulle vilja kunna sätta ord på men vi får se hur det går, ibland låter det bättre i huvudet än vad det gör när det väl hamnar i skriven text.

Nu ska jag ut och övningsköra, se om man kan bli något klokare om jag kör intensivt ett par dagar nu. Det är mycket som händer nu och jag ser verkligen fram emot en utvecklande och inspirerande höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s