2017.08.06

Vaknade tidigt imorse av att regnet öste ner utanför fönstret men somnade sedan om och vaknade upp till bättre väder. Åkte ut till stallet och släppte ut hästarna. De äter alltid sitt frukost hö ute och kraften inne. Mockade och gjorde klart allt åt Tudi medan mamma var nere vid lösdriften och fodrade där, tar lite längre tid där.

Vid lunch var vi tillbaka igen och då red jag ett pass på banan. Vi slapp undan regnet som tur var. Hade ju tänkt mig en uteritt egentligen för att komma igång men jag skulle ut och övningsköra efter vilket innebar att mamma skulle finnas till hands = man kunde sätta en kamera i handen på henne. Red ett väldigt kort och okomplicerat pass på henne eftersom det är första ridpasset efter en veckas vila. Vi kommer sakta men säkert att komma igång igen. Hon kändes framåt idag, antingen har hon vilat sig i form eller så var det det ruggiga vädret som gjorde sig synligt. Hon kan ju annars vara lite ”loj” i värmen.

Nu trimmar vi vidare i veckan och laddar inför tävling. Oftast är det tävlingsbiten som sporrar mig att rida lite bättre och jobba lite hårdare. För oss är tävlingarna ingen viktig del ännu utan mer en måttstock att vi är på rätt väg och ett sätt att lära känna henne bättre. Större mål sätter vi allt eftersom men det allra viktigaste för mig är att samla rutin på storhäst och det hjälper hon mig verkligen med!♥

DSC_0153DSC_0199DSC_0107DSC_0141

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s