Pondus RP 155

Vilka hästar jag haft genom åren! Hittade dessa filmer på Pondus från förrförra hösten.. Tänk att tiden går så fort. Känns som att det var alldeles nyss som vi tog hem honom till oss. Mycket hände under den tiden jag hade honom, vi vann väl det mesta som vi var felfria i och den vintern så släppte det för oss i dressyren också men tyvärr hann vi aldrig med att visa det. Dressyrfilmen är från när jag haft honom några veckor och tävlingsfilmen är från DM den hösten.

Det var häftigt att rida Pondus. Så mycket energi redo att explodera. Man lärde sig att rida med sätet och med helt avslappnade ben. Fanns inte på kartan att driva med skänklarna eller använda benen på det sättet, då tog det helt stopp. Pondus kunde bokstavligen galoppera på stället, så reglerbar men med enormt mycket åsikter. Spänstig och ville alltid framåt. Hoppade som en gummiboll och blev riktigt sur om han slog i eller rev något. Älskade känslan att gå i mål med honom, för när man klappade honom på halsen så kunde han inte hålla sig och strålade av glädje. Vi hade så mycket roligt ihop han och jag.

Saker blir verkligen inte alltid som man vill och önskar, och ibland är livet alldeles för orättvist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s