Tävlingsvecka

Kommer att bli en hektisk vecka. Det är lite för mycket att hinna med egentligen för att lägga det som en tävlingsvecka men så blir det när man väljer att åka bort mitt i en rörig period. Till helgen kommer jag förhoppningsvis kunna pusta ut lite och fokusera på starterna. Längtar efter tävling på hemmaplan, alltid lika roligt.

Måndag: Utsläpp. Körlektion 07.00-9.00
Tudi ska ridas ut för att komma igång igen.

Tisdag: Utsläpp och rider på morgonen är tanken. Hinner jag komma iväg på längre tur gör jag det men beroende på vädret så ska hon antingen gå ett pass på banan eller ännu en uteritt.

Onsdag: Sovmorgon hoppas jag på. Dressyr alternativt längre uteritt för Tudi, beror lite på vad som passar angående torsdag och med gårdagens jobb.

Torsdag: Utsläpp. Om jag hinner och har möjlighet så tänkte jag att vi kunde ta något språng här inför helgen, rida bommar eller liknande. Funkar det inte försöker jag att få till det en annan dag. Vill inte hoppa ”på riktigt” för nära tävlingen.

Fredag: Utsläpp. Lugnare uteritt för Tudi.

Lördag: Utsläpp. Hopptävling på Vänsta Ryttarförening med Tudi. 100 och 105cm. Gasira får tävlingsdebutera bland storhästarna i 80cm.

Söndag: Jobbar på Vänstas tävlingar hela dagen. Tudi joggas på kvällen alternativt promeneras beroende på vad tiden räcker till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s