Återkommer imorgon eftermiddag

Har fullt upp men som tur är så ser jag att jag gjort en del tidsinställda redan för dagarna som varit så därför har det inte stått tomt här. Jag håller på att beta av alla måsten och vill bara pricka av de stora sakerna från listan för att komma vidare. Kunna slappna av liten och fokusera vidare inför helgen och de kommande veckorna!

Återkommer imorgon och hoppas på att kunna bjuda på lite goda nyheter då. Tudi går förövrigt bra och var fin idag på uteritten, blev inget dressyrtrimm på banan men vi nöjde oss med att träna övergångar och lite tempoväxlingar på grusvägarna.

2 reaktioner till “Återkommer imorgon eftermiddag

  1. Grattis till körkortet! Tänkte bara tipsa om att ta BE-körkort istället för utökat, då behöver du aldrig tänka på vikterna på samma sätt. Teorin är i princip samma som för B men 5-6 frågor extra om BE. Teorin har du ju färskt från nu! 😃

    Gilla

    1. Tack!! Har funderat på BE men kändes som att det skulle bli ”för mycket” att få till precis när jag lärt mig köra bil haha.. men det kanske inte är det ändå 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s