Some people only hate you because of the way other people love you

Jag förstår inte. Jag förstår inte hur man kan sjunka till en så låg nivå där knappt kan berömma eller hälsa på människor som man tidigare delat så mycket med. Hur man medvetet kan vilja såra och förstöra. Hur man kan ta för givet att andra människor gör allt för att förstöra utan att först gå till sig själv och se vad man gjort eller kunnat göra för att förändra situationen.

Jag blir så ledsen när jag ser hur man kan gå från att alltid peppa, uppmuntra och stötta, till att bete sig som att de andra inte längre existerar. Hur kan man vara så trångsynt att man bara kan se sig själv och sitt bästa? Vad gick fel längs vägen.

Jag är så himla glad att jag är stark nog att berömma, bekräfta och uppmuntra andra, även när de gäller personer som tidigare sårat mig. Jag är glad att jag vuxit upp i en familj där det varit givet att man gör sitt bästa men också att man hjälper andra att göra sitt bästa och att man aldrig ska missunna att det går bra för andra. För jag vill utgå från att vi alla gör vi så gott som vi bara kan. Jag vill tro att alla sliter, kämpar och försöker fram till motsatsen är bevisad. För visst finns det människor som kanske förtjänar framgången lite mer än andra, de som skapar möjligheter utav småkorn och som aldrig ser sig som förmer än andra. Jag ser upp till de som kan stå på fötterna på jorden, som kan bekräfta andra och som kan nå sina mål utan att skjuta andras prestationer, problem eller tankar åt sidan.

Jag kommer fortsätta att unna andra deras framgång. Unna andra deras lycka och välmående. Men det gör mig ledsen när samma personer inte kan unna mig det. För jag försöker, precis som alla andra, att göra vad jag kan för att nå mina egna personliga mål och jag skulle aldrig medvetet såra någon annan och jag kommer att be om ursäkt den dag så är fallet.

DSC_0251DSC_0412
Två vinterbilder på fantastiska Gabina♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s