Äntligen körkort

Nu kan jag andas ut och fokusera framåt på allt annat. Uppkörningen har varit inbokad länge men det var inte först förrän efter jag kom hem från Danmark som nervositeten började smyga sig på. Mest då inför teorin som jag pluggat som en galning på, men det lönade sig verkligen för under provet kände jag mig helt övertygad om att jag skulle klara det. Inför uppkörningen idag kände jag mig lugn fram till jag hade bilnycklarna i handen och vi gick ut till bilen. Jag var enormt nervös hela turen men sedan insåg man att det inte var något att oroa sig över. Det var lättare saker än vad jag tränat på under hela sommaren.

Nu är lyckan total och det känns underbart att ha det gjort. Dags att ta tag i alla måsten under kommande vecka. Sedan får man ju börja planera för att ta Utökad körkort en annan gång för det kommer jag behöva om jag ska dra transport. Men nu tänker jag bara njuta av att vara klar! Jag går alltid på helspänn när det är något viktigt på gång och just körkortet har varit en väldigt jobbig del i och med att jag tyckt att det varit jätteläskigt och obehagligt att köra bil. Är ett sådant kontrollfreak och vill hela tiden kunna styra det som sker och då blev det problem när jag behövde lära mig fordonet och ha koll på alla andra i trafiken.

Men en bra torsdag blev det och en bra uppladdning inför tävlingen i helgen. 

DSC_0134

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s