Min sista vecka

Nu börjar paniken att smyga sig på. Om lite mer än en vecka så åker jag och det är så mycket jag inte har gjort ännu. Dags att ta tag i allt nu! Har en lista med saker som ska köpas och fixas innan jag åker men det är en del som ska fyllas på där. Jag måste hitta lite böcker till skolan. Se över vad som saknas utöver det som redan är givet, anmäla till kurser och tvätta allt som går, stor-rensa. Bestämma vad för annat som ska med. En dag kommer jag att behöva åka till stan och få tag i det som saknas.

Men såhär ser veckan ut, min sista vecka här uppe.
Måndag: Utsläpp + stalljobb hela dagen. Tudi rids ut. Kameran ska med till stallet och ska se om jag hinner fota lite föl och de andra hästarna i stallet. Här ska jag skriva ner lista på all kurslitteratur som behövs och slänga saker i tvätten.

Tisdag: Utsläpp + stalljobb. Tudi trimmas dressyr.

Onsdag: Sovmorgon och förhoppningsvis en riktig packar och fixar dag så tar jag stallet på kvällen. Tudi rids ut lite längre.

Torsdag: Utsläpp och stalljobb. Tudi rids ut/dressyr

Fredag: Utsläpp och stalljobb. Tudi rids ut/dressyr

Lördag: Tävling i Kungsör med Gasira. Ska även sälja saker i kungsör på deras loppis och hoppas på att bli av med mycket! Har så mycket som bara kommer att bli liggande under ett års tid och eventuellt även efter vilket är tråkigt.

Söndag: Sälja saker på loppisen i Kungsör om det inte var helt dött dagen innan. Hur Tudi rids under helgen får vi se. Antagligen lite lugnt men beror på hur det ser ut.

20841644_10214494334775456_1772411938_o
Foto: http://www.johanssonjenny.se

En reaktion till “Min sista vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s