2017.08.15

Tisdag. Pysseldag blev det med lite föl-gos och annat nödvändigt. Gjorde stallet imorse och sedan åkte vi en sväng till Askö och fotade Berberis (e: Bravour – Roderik), har har blivit otroligt ljus sedan sist jag såg honom och tycker verkligen att han är så himla fin! Lunchade sedan hästarna, åt lunch själva och sedan red jag ut Tudi i värmen. Hon gick som en klocka och var riktigt fin även om jag bara var på grusvägarna. Hade räknat med att hon skulle vara lite trött av värmen men istället blev hon lite spänd och på tårna av alla jordbruksmaskiner och halmbalar som stod överallt och hon blir lite mer framåt då.

Innan lunch hann vi också med att fota hästarna som går på bete. Fick flera fina som jag kommer bjuda på i dagarna. Just nu går Smultron med föl, Boreal, och Ganza med föl, Lennox, i en hage och sedan går Gabina och Red Moon i en hage precis bredvid. Alla var väl inte helt sugna att vara med på bild med både Boreal och Lennox tycker om att sitta i knä så de gjorde sig bra på bild de gånger de stannade framför kameran.

Innan jag åkte hem så mockade vi i ena lösdriften, hela nya ovandelen som är inbyggd i hagen. Rensade även bort mycket sten som kommit upp efter att det lagts på grus och gjorts iordning. Nu är den nästan helt färdig och det blev riktigt bra. Avslutade med att åka till Västerås med min mamma och syster för att inhandla en del nödvändigheter inför flytten nästa vecka!

Hur ska jag på riktigt klara mig längst ner i Sverige? Hur ska jag klara mig utan att träffa fölen varje dag? Jag vet med mig att det kommer bli väldigt bra, lärorikt och fantastiskt roligt men jag kan inte låta bli att känna redan nu allt jag går miste om. Alla hästar kommer antagligen ha fölat nästa år när jag flyttar hem och livet kommer rulla vidare här medan jag sitter i ett studentrum långt ner i Sverige. Men ändå så längtar jag otroligt mycket.

DSC_0481

2 reaktioner till “2017.08.15

    1. Kul! Det är väl lite seperationsångest för allt som blir kvar här uppe när jag åker själv dit ner! Känner mig övertygad om att det kommer bli bra men kommer kännas tomt att inte kunna vara med så mycket som jag önskar här! 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s