Ledig fredag

DSC_0422

Dags att ta tag i denna fredag. Jag är inte speciellt mycket för att ha sovmorgon men denna var efterlängtad. Har inte gått upp utan alarm sedan onsdag förra veckan. Nu passade jag på att somna om när jag vaknade per automatik vid 06.10. Kunde sova ett tag till och jag har ändå varit igång nu innan lunch även om jag inte åstadkommit så mycket som planerat.

Det regnar och jag har försökt att påbörja packningen inför nästa vecka. Har packat en låda med ridkläder men än är det mycket som saknas i den. Det blev lite tröjor och sådant som jag klarar mig utan fram till onsdag. Ridbyxor ska i tvätten och även några schabrak sedan börjar det att se klart ut bland hästsakerna. Packat en låda med nödvändiga medel osv, pälsglans, jodopax, helosan, hästsalva osv. Sedan en låda med vanliga kläder, en låda med böcker, block, pennor och annat som hör till pluggandet. Sedan har jag en sista mindre låda med ridhandskar, nummerlappar, våtservetter, sporrskydd, lyckoänglar, gummisnoddar och annat smått och gott. Det måste ju åtminstone betyda att packandet går åt rätt håll? Kommer krävas större lådor till jackor och liknade men vi tar en sak i taget. Täcken kommer vi packa i en stor låda där jag hoppas att mer saker ska rymmas också.

Imorgon gör jag sista starten här uppe innan avfärd nästa vecka. Gasira ska hoppa två klasser i Kungsör! Sedan är det loppis på plats så jag ska försöka att bli av med så mycket som möjligt, annars blir det att snabbt göra sig av med allt det andra under nästa vecka för det blir bara jobbigt att förvara allt som ändå antagligen inte kommer att användas mer?

Nu ska jag ta tag i några mer saker på listan. Sedan ska jag äta lunch och efter 16.00 någon gång åker jag till stallet och då ska Tudi ridas och stallet ska fixas. Har sedan kvällsfodringen och sedan bär det av i tid imorgon!

En reaktion till “Ledig fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s