Söndag


Sista helgen. Nu börjar det dra ihop sig. Imorgon börjar slutspurten, har så himla mycket kvar att göra så jag kommer tillbringa dagarna i flyttlådor känns det som. Men det är ju mycket som måste göras i sista stund också som inte kan göras i förväg. Imorgon tar jag tag i allt sådant, planen är att mocka ur och skura min box imorgon och låta Tudi flytta över till en annan de sista dagarna så att jag har den delen klar. Nästintill allt är packat i stallet, bara små saker kvar.

Denna söndag tillbringade vi i Kungsör på ponnytävling. Sålde saker på loppisen och kom hem med lite fickpengar men med mycket saker kvar ändå. Var redo att skänka bort på plats mot slutet. Hade med mig kameran och fotade ett par ekipage. Blev några fina och några mindre fina men har lite svårt med fokuset med stora objektivet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s